sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Pikavisiitti Ponioripäiville

Ypäjän Ponioripäiville pistäytyminen ei kuulunut viikonlopun alkuperäisiin suunnitelmiin, mutta muutaman yllätystekijän kautta päädyin kuitenkin turistiksi matkaan Janeten lähtiessä kyyditsemään erästä oripoikaa oriparaatiin esiintymään. Jälkeenpäin ei kyllä harmita lainkaan, reissussa ei muuta valittamista kuin mielenkiintoiset sääolosuhteet jotka kävivät muutamaan kertaan mm raekuuron puolella...

Kameraan jäi oriparaatista muutama rupuinen kuva joiden laatu on keskimäärin samaa tasoa kuin lehmän mahalaukussa maailman ensimmäisellä webkameralla kuvattuna, mutta josko joku kuitenkin saa niistä elämäänsä jotakin iloa.


Vanha sananlasku omasta lehmästä ojassa ja niinedespäin, mutta luonnollisesti oma suosikkini oli upea vuonohevosori Usvaniityn Edward, PH'n velipuoli!

Eipähän tämän päivän jäljiltä ole sellaisia harhaluuloja että oma Norjanvuonoperuna olisi jotenkin erityisen komea yksilö, kun on hieman elegantimpia orheja katsellut muutamasta eri kuvakulmasta...
Loppukevennykseksi päivän kohokohta, matkan varrella tavattu lammastrio johon loin syvän sielunsisarellisen henkisen yhteyden heppanamien ja pyllyrapsutusten avulla!

Maailman sympaattisin pässi, nimeltään osuvasti Kuningas!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti