maanantai 9. toukokuuta 2016

Viivi&PH: Villi ja vapaa!

Sunnuntaina molemmat ponit pääsivät jälleen irtohyppäämään tallin muiden asukkaiden kanssa liukuhihnahypytyksessä. Kuvia kaikista muista loikkijoista ilmestyy jälleen Janeten blogiin ja minä keskityn omiin nelijalkaisiini että kuvien määrä pysyisi edes jotakuinkin siedettävänä. Toisin kuin viimeksi kameraan jäi loppujen lopuksi enemmän ihan vain irtorallituskuvia varsinaisten hyppyjen sijaan, mutta sehän nyt on vain mukavaa vaihtelua. Tällä kertaa pompittiin muutenkin kevyemmin lämpötilan hipoessa kahtakymmentä.

Hyvien tapojen mukaisesti naiset ensin, eli ensimmäisenä estradille saapui Viivi-mummeli miniponipossensa kanssa.

Jenny reippaana alkuverryttelyiden taluttajana että itse pääsin kameran taakse. Jenny on muuten myös yksi niistä hurjapäistä jotka ratsastelevat tällä pommiponilla. 

Levitaatio-Viivi kuulee kutsun kotiplaneetaltaan jostain Marsin tienoilta.

Emoalus odottaa ja poni kohoaa entistä korkeammalle! Sinne meni Viivi-poni pienten vihreiden miesten hoivaan. 

Roosa mokoma pilaamassa kauniin muorin peppuloikkaa...Tämä laumana tapahtuva irtohypytys on kyllä välillä sellaista kaaosta että hypyttäjät katselevat syvään huokaillen kuinka pienet pyöreät ponit rallittavat aitojen ali ja väärään suuntaan estekujaa.


Mummeli sotajoukon johdossa!
Viivi sai poistua takavasemmalle taluteltujen loppukäyntien ja pikaisen vesiletkuvisiitin jälkeen, ja areenalle astui nuorempi ponieläin. PH keskittyi tällä kertaa enemmän ihan vain vapaana hölköttelyyn ja hyppäsi itse kujan vain muutamaan kertaan viimekertaista reilusti pienemmillä korkeuksilla, tuo kun ei oikein osaa säädellä aktiviteettejaan lämpötilan mukaan. Hormonipörinää löytyisi hellelukemissakin niin paljon että poika sen kun painelisi siinä missä fiksummat hevoset huokaisevat ja laahustavat varjoon lepäämään.Tuosta säälittävästä hännänpätkästä tulee muuten todella paha mieli.PH oli jälleen palannut omaksi itsekseen ja viime irtohypytyskerralla esiintynyt normaali hevonen oli poissa. Muutama katselukerta turpa viidentenä jalkana polvenkorkuisista obstaakkeleista ylitse ryöminyttä keltaista nautaeläintä riitti ja poika sai palata tarhaan puhtaan suorituksen jäljiltä. Tiedä sitten mikä pyhä valo paistanut Pölvästin sielussa edellisellä pomppukerralla kun hyppäsi niin hevosiksi.

Seuraava postaus seuraakin heti perästä kun materiaalia on kertynyt varastoon!

2 kommenttia:

  1. Voi ihana mummeli Viivi kun on niin täpäkän ja pirtsakan näköinen pomppiessaan, melkein kuin ruoan haistaneena! Ja myönnän olevani outo mutta nauroin vedet silmissä viimeistään siinä vaiheessa kun pääsin tuohon levitaatiokohtaan... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irtohypytys on Viivin selkeitä suosikkiliikuntamuotoja, sen verran reipasta rallia se vetelee! Kärjestä löytyy kanssa isojen hevosten kanssa kärryillä maastoilu ja maastoesteagility, selkeästi extremelajit suosiossa. Levitaatio-Viivi <3

      Poista