perjantai 24. kesäkuuta 2016

Viiviä ja monia muita: Juhannuksen kuvapostaus

Ei tämä oikeasti juhannukseen mitenkään liity, mutta päivämäärä täsmää! Tylsyyden tappoon osui tänään kameran eteen laaja skaala erilaisia elukoita, joten tyhjennetäänpä kamera jälleen tänne blogin puolelle.


Viivi Syliponi esittelee moninaisia nautintonaamojaan. Tällä hetkellä laiduntavan ponimummon maailman keskipiste on juuri se ihminen, joka jaksaa rapsutella napaa, tissiosastoa, kaulaa ja etujalkojen väliä kunnes sormet ovat verillä. Kun kerran tekee sen virheen että kihnuttelee ponin parhaita kutinapisteitä muutaman hetken, ei otuksesta pääse enää eroon muuten kuin aitojen ulkopuolelle pakenemalla, se nimittäin tulla hölköttää rapsuttajan perässä pitkin laidunta ja työntyy väkipakolla kainaloon lisää palvelua vaatimaan kun on päässyt vauhtiin.


Aivan erityisen hyvä rapsutuspiste, päivänselvästi.


Mummeli venyy kadehdittaviin mäyräkoiramittoihin naparapsutuksen avulla. Tuleepahan takakoivet venyteltyä! Saisikohan tästä asennosta lisäpisteitä näyttelykehässä?


Ihana idiootti syliponi, mitä sitä täysipäisellä hevosella aikuinen ihminen kun voi pitää täysin latvasta lahoa eläkeshetikkaa? Ainakaan elämästä ei lopu musta huumori kesken, kun on Viivi sitä osastoa täydentämässä.

Seuraavana kuvauslistalla on meidän pupupoppoo, josta en olekaan ottanut kunnon kuvia varmaankaan koskaan? Eipä nytkään voi laadulla juhlia kiitos tallin hämärien olosuhteiden, mutta kyllä näissä ristirurpa ja kaksi korvaa erottuu.
Paisti

Pihvi ja Pitsa

Paisti

Pihvi

Pihvi ja Pitsa


Kyljys


Seuraavana jonossa pupujenkuvausmission jälkeen jalkoihin osuneet piskit, tällä kertaa Ilari, Lilli ja Toope. Ottivat mokomat ja painelivat helteessä vaunujen perässä koko treenin lävitse kun ajeltiin Janeten kanssa Jymyrillä pitkin kenttää ja tallin tietä, joten rakit käväisivät viilentävässä kylvyssä pesukarsinan letkun alla ennen kuvien ottoa.
Ilari täytti muuten eilen 5v! Vielä ei kyllä näy mainittavia merkkejä aikuistumisesta pääkopan puolella, mutta ehkä vielä joskus?


Toope sai hieman naamaa esittelevämmän kampauksen kiitos kuonoon napanneen punkin. Nyt kuonosta on jo suurin turvotus laskenut, mutta look on ja pysyy.

Näillä kahdella karvaisella herrasmiehellä on vähintäänkin kyseenalainen suhde. 

Juhannusheilastelua parhaimmillaan!


Laidunkierroksella osui kameran eteen vielä pari hieman vieraampaa eliömuotoa oman lemmikkikokoelman ulkopuolelta:


Ei sen ihmeempiä, nyt on taas tämän päivän osalta kuvasaaste suoritettu. Juhannusvapaiden jälkeen ponit saavat jälleen luvan alkaa tehdä jotain olemisensa eteen, josko sitten olisi taas jotain oikeaa päivitettävääkin.
Hyvää juhannusta!

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tuo Nauttija-Viivi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viivi näyttää fiiliksensä hyvin avoimesti, varsinkin silloin kun joku paikka kutisee :D

   Poista
 2. Ihania! <3 Ei varmaan yllätys että fanitan Viiviä ja sen kuvia edelleen, mutta oli tuossa aika monta muutakin parhaan luontokuvapalkinnon voittajaa about vuoteen 2037 saakka... Ainakin jos multa kysytään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä odotellessa, että Viivi saa kutsun Neiti Kesäheinä-kalenterin kuvauksiin. Esittelee varmasti mielellään sulokkaita töröhuuliaan!

   Poista