torstai 1. joulukuuta 2016

Luukku 1: Kysymyspostaus


Lähdetäänpä ainakin koemielellä tällaiseen joulukalenteriprojektiin, jos tulisi tämän varjolla kirjoiteltua muutakin kuin niitä viime päivien kuulumisia! Ensimmäisenä se varmasti jokaiselle blogeja lukevalle ihmiselle tuttu konsepti, eli

KYSYMYSPOSTAUS!

Kysymyksiä saa esittää vapaasti, mutta blogin aihepiirin huomioon ottaen tietenkin mieluiten edes hatarasti hevosiin liittyvissä asioissa pitäytyen. Mikäli olet aina halunnut tietää PH'n unelmatammojen top 3-listan, Viivin sierainten välin pituuden millimetreissä mitattuna, syyn sille miksi Luna käyttää keltaista satulahuopaa vaikka se on itsekin keltainen tai selityksen sille, miksi kutsun kaakkejani esimerkiksi 'mamman pikku moottorisahamurhaajaksi' niin nyt on tilaisuutesi!

Mikäli kysymyksiä jostakin maagisesta syystä ilmestyy, keräilen joulukalenterin loppupuolelle johonkin luukkuun vastauspostauksen. Mikäli ei, päästän kissani kävelemään näppäimistölle ja lähetän sen kirjoittamat suherot anonyymina blogiini ja vastaan sitten niihin. 


"Tiedän että tahdotte tietää top 10-lempiherkkuni. Voin paljastaa että sijalla 1 ovat ihmisten taskuista varastetut hedelmäkarkit."
 t.Viivi-poni

8 kommenttia:

 1. Minkä varustekokonaisuuden ottaisit Viiville/PH:lle + itsellesi, jos saisit valita mistä tahansa?

  VastaaPoista
 2. Aitoallin kivoimmat hepat?

  VastaaPoista
 3. Miksi juuri Viivi/PH/Luna?
  Korkein hyppäämäsi este?
  Mieleenpainuvin muisto Viivin/PH:n/Lunan kanssa?

  VastaaPoista
 4. - Suomen top 5 hienoimmat vuonohevoset? (ketään ei suutu, tää on sun oma mielipide :D)
  - Mistä vuonohevosen väristä pidät eniten?
  - Millaiset ovat tavoitteesi PH'n kanssa (aiotko joskus kisata yms)?
  - Millainen vuonohevonen sun silmää miellyttää ulkonäöllisesti (esim tuuhea harja, siro pitkäkoipi, nappisilmät, mitä näitä nyt on)?
  - Aikooko aitotallilaiset osallistua ensi vuonna vuonismestaruuksiin? Jos kyllä, niin arvioi mitkä hevoset mahdollisesti ja mihin luokkiin?
  - Millä tavalla kuvittelisit elämäsi olevan toisin, jos sulla ei olis/et tuntisi PH'tä, Viiviä tai Lunaa?
  - Millaisena näet hevoskeskeisen elämäsi kymmenen vuoden päästä?
  - Minkä Suomessa asuvan vuonohevostamman, -ruunan ja -orin ottaisit itsellesi ja miksi, jos saisit vapaasti valita (muista kuin Aitotallin vuonohevosista)?

  VastaaPoista
 5. Kerro jokaisesta Aitotallin tunneilla käytettävästä hevosesta pieni tietopläjäys: 1) nimi 2) ikä 3) säkä 4) koulutustaso (esim HeC ja re60cm) 5) kuinka paljon hypännyt irtona 6) mitä tavoitteita hevosella on 7) mitä kisaa 8) millaiselle ratsastajalle sopii parhaiten

  VastaaPoista
 6. Lyhyt mielipide kaikista tämänhetkisistä Suomen vuonisjalostusoreista :)

  VastaaPoista
 7. Miten saat pidettyä innostuksen ja draivin blogin pitämiseen? Ne ovat nimittäin pysyneet hienosti yllä, mistä minä ja nauruhermoni olemme ikuisesti kiitollisia.

  Millainen on tyypillinen viikkorytmi/-aikataulu sinulla ja eläimilläsi (jos sellaista on, mutta karkeasti ottaen)?

  Mikä sinusta tulee isona? :) Entä jos voittaisit lotossa/muuten vaan laillisesti tilillesi putoaisi miljoona euroa, mitä tekisit?

  VastaaPoista