tiistai 31. lokakuuta 2017

Pukuilevat ponieläimet

Jälleen kerran PH ja Viivi saivat huokaista syvään, ja toivoa että olisivat päätyneet jonkun muun My Little Ponyiksi. Minä kun vaadin poneiltani pariin kertaan vuodessa sen, että ne kääriytyvät kiltisti omituisiin teema-asuihin ja poseeraavat kameralle. Nyt kun ihan vielä ei ole tonttukuvien aika, pukeuduttiin tietenkin Halloween-teemaisesti!

PH sai kunnian olla tyylitietoinen pieni velhopoika, väreinä klassista mustaa ja kurpitsanoranssia!

Viivi-mummeli sai puolestaan pukeutua oikeaan kutsumusrooliin, pahamaineiseksi Viivi-lohikäärmeeksi!Aina välillä sitä miettii, mitä onkaan tehnyt ansaitakseen näin sietäväisiä ja pitkäpinnaisia kavioeläimiä. Viivin on alusta asti voinut kääriä vaikka vessapaperiin, eikä se ole koskaan lotkauttanut toiminnalle korvaansakaan. Sen erityisosaamiseen kuuluu myös vapaana poseeraaminen, etteivät rumat narut tai ohjat häiritse otoksien feng shuita. PH taas oli alkuun oikea hienohelma herkistä korvistaan, eikä olisi jaksanut ainaista otsatukkansa letitystä ja nyhräämistä Nyt ovat vuodet opettaneet nuoren miehenkin, ja jätkän saa puvustaa juuri kuten sattuu haluamaan. 

Ja mitäs näille muuten kuuluu? Viivi on urheillut ahkerasti sekä allekirjoittaneen että pienten pätevien ponikuskien toimesta. Kärryttelyä, ohjasajoa, taluteltuja maastolenkkejä, kärryn perässä perähevosena viipottamisesta sekä pitkästä aikaa ratsastustakin on harrastettu lähes joka päivä. Viivi on kunnostautunut myös ponikerhon maskottina, toimien kiltisti sekä koekaniinina erilaisten varusteiden käytön opettelussa sekä pulkkakyytien tarjoajana. PH puolestaan on päättänyt ottaa hieman pitkitetyn syysloman, se kun on viettänyt komeaa syöksykierrettä suoraan tulehtuneista hiertymistä vanhaan kunnon syysnuhaan. Siinähän on sitten irtojuossut ja lönkytellyt menemään kevyttä agilityä sen mukaan, mitä kunto on sallinut. Nyt on onneksi juniorikin jälleen työkunnossa, josko täältä vielä noustaisi. Itse olet nauttinut Lunasta nyt niin paljon kuin vain suinkin voin, kun mielessä painaa tieto siitä että ensi keväänä rouvan olisi tarkoitus keventää työtaakkaansa ja ryhtyä jälleen varsomistalkoisiin. Ollaankin maastoiltu lähinnä ilman satulaa yleensä useampaan otteeseen viikossa, välillä useamman tunninkin lenkkejä. Mitäpä sitä tilaisuuksia hukkaamaan silloin, kun kelit antavat myöten!

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Mahtavaa viihdykettä kun jaksat(te) panostaa ponien kanssa näihin kaikkiin tempauksiin ja teemoihin, ihan viimeisen päälle asut taas!

  Viivi-parka näyttää tosin roolissaan ehkä enemmän sarjakuvamaiselta höpsähtäneeltä mutta hyväntahtoiselta, lähes lentokyvyttömältä lohikäärmeenpallerolta kuin myyttisten legendojen tulta syöksevältä tappajalta... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivin inspiraationa toimii ihan päivänselvästi Näin koulutat lohikäärmeesi-leffasarjan lohikäärmelaji röntti. Yhdennäköisyys on huomattava 😎

   Poista
 2. Nää on niin mainioita! En oo ennen nähny missään tämmösiä ennen, kivoja kuvia siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pakottava tarve teemakuviin, ja joulu on vaan kerran vuodessa! 😂 Joten muutkin juhlapäivät hyötykäyttöön.

   Poista