keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

PH'n ensimmäiset Hollantivalkut

"Ensimmäiset" siinä määrin toiveikkaasti muotoiltuna, että toivottavasti päästään uudemmankin kerran!
PH pääsi siis tammikuun lopulla toisen omistajansa ohjastamana hollantilaisen huippuvalmentaja Tonnie Cazemierin silmän alle Urjalaan Hessi-tallille. Vaikka trailerissa iskikin korvatulpista huolimatta hieman paniikkihiki, käyttäytyi poika reissun ajan hirveän fiksusti. Aisoihin laittaminen kävi kyllä työstä juniorin ärveltäessä omiaan, Mutta kun päästiin liikenteeseen loppui töhötys, ja PH toimikin itse ajon ajan oikein mallikkaasti. Valmentajakin keksi paljon hyvää sanottavaa, joten ei voinut olla kyse pelkästään omista pinkeistä rilleistä ja siitä kuinka oma poni on tietysti aina kaunein ja taitavin.

Ensimmäistä kertaa kun vieraassa paikassa ajeltiin, pitäydyttiin varmuuden vuoksi vielä tutuissa pikalukkovaljaissa siltä varalta että jotain sätkyjä tulisi. Ei tullut, ja hyvä niin. Tehtävät pidettiin sopivan simppeleinä nekin näin alkuun, siistejä siirtymiä ja hyvää tahtia painottaen. 

Kuvista ei utuisen sään vuoksi tullut kummoisia, mutta tässä kuitenkin todistusaineistoa! 
Loppukäynneille kolttu niskaan!


Ei siis muuta kuin elätellään toivoa, että jo tänä kesänä päästäisiin uudelle kierrokselle! Tämän kuun valmennukset jäivät Pepiltä väliin, sillä sen jalkoja kiusaa mystinen rupi-invaasio jota eläinlääkärin avulla selvitellään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti